Minus 1,9 kg på tre veckor med LCHF

Nu är det tre veckor sedan jag skrev något om mig och min LCHF-diet här i bloggen. Tiden har helt inte räckt till och jag har fått prioritera annat, men nu har jag tid och tänkte delge er hur det gått under dessa tre veckor.

LCHF-dieten hjälper mig gå ned i vikt

Som det framgår av sidrubriken så har jag gått ner 1,9 kilo i vikt på dessa tre veckor vilket är helt ok tycker jag. Under dessa tre veckor har det också blivit ett par smärre avsteg från dieten, men viktnedgången finns ändå där och det känns riktigt bra. Jag ska också säga att jag har inte vägt mig under denna tid, så det var lite spännande att ställa sig på vågen i fredags morse. Jag hade en aning om att resultatet skulle vara positivt då jag känt att kläderna blivit lite rymligare, och att jag kunnat spänna åt bältet ett hål till i slutet av dessa tre veckor. När jag sedan ställde mig på vågen och den visade minus 1,9 kilo så blev jag riktigt glad.

Jag förvånas fortfarande lite över att det är så enkelt att följa LCHF-dieten. Jag har fått in en del rutiner nu som gör att vissa saker fungerar utan att jag behöver tänka på det egentligen, och det är helt suveränt tycker jag. Sedan kan jag tycka själv att jag borde variera mig lite mer i det jag äter, men det är ändå skönt att göra det enkelt för sig. Variationer får det bli de dagar när det finns lite mer tid över helt enkelt.

Ambitionen är fortfarande att skriva minst ett inlägg i veckan så håll ögonen öppna! Skulle det vara så att inlägg uteblir en vecka eller två så beror det helt enkelt på att jag inte haft tid att skriva.